Kategorier
Google

Google Stadia kommer snart kunna spelas över mobildata i framtiden

Som det ser ut just nu är det enbart möjligt att spela Google Stadia om du har ett Wi-Fi i närheten. Detta kommer förändras inom kort.

Nu har det framkommit att Google jpller på att arbeta på en ”ny” funktion till Google Stadia som kommer kunna låta dig spela antingen över Wi-Fi som det ser ut just nu eller via mobildatan. Man kan ju däremot räkna med att det lär dra en hel del data om man väljer att spela över detta.

Det är i nuläget oklart när Google kommer börja med den här funktionen men förhoppningsvis blir det inom kort.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.