Kategorier
OnePlus

OnePlus Nord kan få dubbla främre kameror

I juli kommer OnePlus troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya modellen Nord. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här enheten.

Det ser ut som att den här modellen inte kommer få en kamera på framsidan som renderingen ovan visar utan det ser istället ut som att modellen kommer få dubbla kameror på framsidan. Det rör sig om en primär 32 MP-kamera tillsammans med en sekundär 8 MP-kamera, antagligen för att skapa djup i bilder.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.