Kategorier
OnePlus

Nytt koncept på OnePlus Nord

Det ser ut som att OnePlus kommer hålla ett event inom de kommande veckorna/månaderna där tillverkaren kommer visa upp en ny smartphone med ”en ny början”.

Nu har ett nytt koncept skapats som kan visa hur OnePlus Nord kan komma att se ut. Det ser ut som att den här modellen kommer få tre kameror på baksidan för att nämna ett exempel. Kulören är också riktigt cool och jag hoppas verkligen att den här kommande modellen kommer bli tillgänglig i den här kulören.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.