Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

OnePlus

OnePlus Nord: hur kommer den få sina dubbla främre kameror?

OnePlus kommer troligen hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus Nord. Det kom för en tid sedan in uppgifter om att den här modellen kommer få dubbla främre kameror. Men hur kommer dessa se ut?

Det ryktas om att OnePlus Nord som sagt kommer få dubbla kameror på framsidan. Nu har det inkommit uppgifter om att OnePlus troligtvis kommer placera kamerorna som i en flärp på framsidan. Det kommer bli mycket intressant att se OnePlus lösning på det hela.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

AMP-sidor får ny fördel i Google Chrome

Google

Side Sense verkar krångla på Xperia XZ3

Sony

De 13 största flopparna när det kommer till smartphones

Moto

Fibit arbetar på smartklocka – presenteras senare i höst

Okategoriserad