Samsung Galaxy S20 med Exynos får nu juli månads säkerhetsuppdatering

Advertisements

Samsung började för en tid sedan skicka ut säkerhetsuppdateringen för juli månad till Galaxy S20. Men det ser bara ut som att Samsung hade skickat ut den här uppdateringen till Galaxy S20 med Snapdragon 865 under huven.

Nu ser det däremot ut som att Samsung ävrn börjat skicka ut den här uppdateringen för Galaxy S20-enheter med Exynos under huven. Däremot framkommer det att uppdateringen till Exynos inte innehåller lika mycket godsaker som motsvarande uppdatering gör till Snapdragon–modellerna. Uppdateringen skickas ut löpande världen över.

Senaste inläggen

Author: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.