Google testar ”flikar” för Google Chrome för mobilen

Advertisements

Google håller just nu på att testa en ny funktion till sin webbläsare Google Chrome som jag misstänker att många kommer uppskatta om det visar sig att Google kommer rulla ut den här funktionen som skarp framöver.

Detta innebär att du kan se alla dina flikar längst ner på skärmen och på så sätt kommer Chrome låta dig enkelt byta mellan olika flikar. Det här känns helt klart som en nice funktion och jag misstänker att flera kommer tänka exakt så.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Senaste inläggen

Author: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.