OnePlus tillkännager den nya serien smartphones ”Nord”

Det har spekulerats om vad OnePlus kommande serie smartphones kommer heta. Nu är arg klart att det slutliga namnet kommer bli Nord för OnePlus nya serie.

Nord är tänkt att bli en billigare serie smartphones för alla OnePlus-fans som tycker att företagets senaste smartphones blivit allt för dyra. OnePlus har däremot inte avslöjat några specifikationer för den första enheten i Nord-serien förutom då namnet. OnePlus har sagt följande om den här serien:

Att lansera OnePlus Nord markerar början på ett nytt spännande kapitel för OnePlus. Kärnan i ”Never Settle, innebär att dela den bästa tekniken och produkterna med världen, men samtidigt handlar det också om att utmana oss själva att gå utanför vår comfort zone. Vi är oerhört stolta över våra flaggskeppsprodukter och vi kommer att fortsätta skapa mer teknikledande flaggskepp för våra användare. Nu är vi glada över att dela OnePlus-upplevelsen med ännu fler användare över hela världen genom denna nya produktserie.

Det kommer minst sagt bli spännande att se vad den här serien kommer ha att erbjuda om jag säger så!

%d bloggare gillar detta: