FCC listar Huawei som ”globalt säkerhetshot

Advertisements

Vi vet sedan en tid tillbaka att Huawei och USA inte haft den bästa relationen. Det ser dessutom ut som att den ”stela stämningen” kommer fortsätta mellan de två. 

Det ser nämligen ut som att FCC nu har märkt upp Huawei som ett globalt säkerhetshot. USA har sedan länge tillbaka påstått en massa saker om Huawei som Huawei i sin tur inte menar stämmer och så vidare. Detta har bland annat lett till att Huawei inte har tillgång till Google Play Services så som Gmail, Google Play Store och Google Maps.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

 

Senaste inläggen

Author: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.