Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

OnePlus

Hur bygger OnePlus upp hypen kring Nord?

En ny video har nyligen laddats upp där en man pratar om hur OnePlus lyckats få upp hajpen kring företagets kommande smartphone vid namn OnePlus Nord.

Precis som han säger i videon finns det inte många företag som har lyckats få en sådan stor hajp kring en smartphone i mellanklassaren som OnePlus lyckats få då företagets kommande nyhet fått mycket uppmärksamhet på slutet. Ni kan se hela videon nedan.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

AMP-sidor får ny fördel i Google Chrome

Google

Side Sense verkar krångla på Xperia XZ3

Sony

De 13 största flopparna när det kommer till smartphones

Moto

Fibit arbetar på smartklocka – presenteras senare i höst

Okategoriserad