Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Google

Google Duo får ny uppdatering

Google har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Google Duo. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt och spännande? Läs vidare för att ta reda på det!

Det ser ut som att Google nu gjort det möjligt att prata med upp till 32 personer i och med  den senaste uppdateringen till modellen. Det innebär att du kan prata med väldigt många personer om du väljer att använda dig av det här läget. Uppdateringen skickas ut löpande världen över.

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.