Qualcomm bekräftar att Samsung Galaxy Note 20- serien kommer få 865+ i vissa länder

Qualcomm offentliggjorde för några dagar sedan chippet Snapdragon 865+. Vi vet redan att ASUS ROG Phone III kommer drivas av Snapdragon 865+. Nu har det inkommit uppgifter om att ännu en serie smartphones kommer få det här chippet.

Det ser ut som att Quslcomm under dagen berättat att vissa länder kommer få tillgång till det nyaste high-end chippet från Qualcomm i Galaxy Note 20- serien.

Qualcomm väljer att inte berätta vilka länder det rör sig om, men jag misstänker att ingenting kommer förändras mot tidigare och att det därmed är Note 20- serien i USA och Sydkorea som kommer få Snapdragon 865+.

About

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

http://prylgalningencom.wordpress.com
%d bloggare gillar detta: