Categories: Samsung

Samsung Galaxy Fold II: det här kan bli en flopp med den

Samsung kommer hålla ett event den 5 augusti det här året där tillverkaren troligtvis kommer visa upp den nya mobilen Galaxy Fold II. Flera saker ser riktigt lovande ut med den här modellen, men det är en sak jag troligtvis kommer rasa över om det visar sig stämma.

Den saken jag tänker på är priset och den klena laddaren som ser ut att följa med i lådan. Det ser nämligen ut som att Samsung kommer skicka med en laddare på ynka 25W i lådan till en smartphone som lär kosta mer än 23 000 svenska kronor om den släpps i Sverige.

Det skulle vara en sak om Galaxy Fold II bara kommer få stöd för 25W- laddning, men i och med att Galaxy Note 10+ och S20 Ultra bland annat fått stöd för 45W-laddning så skulle det förvåna mig enormt om Galaxy Fold II inte kommer få stöd för 45W.

I och med priset som förväntas bli högt på Samsung Galaxy Fold II så tror och hoppas jag att Samsung kommer inkludera en laddare på 45W i lådan till modellen. Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken!

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Recent Posts

CNET recenserar Samsung Galaxy Buds Live

CNET Har nyligen laddat upp en ny video på sin YouTube- kanal där man kollat…

39 minuter ago

Google slutar sälja Pixel 4 och 4 XL i USA

Google har nyligen avslöjat att jätten slutat sälja sina nuvarande flaggskepp Pixel 4 och 4…

2 timmar ago

Samsung Galaxy Z Fold 2: då kommer vi få veta mer om den

Samsung kommer hålla ett event den 1 september där vi kommer få veta mer om…

3 timmar ago

Samsung söker folk som vill testa One UI 3 och Android 11 till Galaxy S20- serien

Samsung är 2n av få tillverkare som inte lanserat någon beta av Android 11 till…

4 timmar ago

Googles senaste Pixel, 4a, förbokas enormt i USA

För några dagar sedan visade Google upp den nya mobilen Pixel 4a som kommer bli…

4 timmar ago

Samsung släpper officiell unboxing på Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung har nyligen laddat upp en ny video där tillverkaren visat upp en officiell unboxing…

5 timmar ago

This website uses cookies.