Samsungs nya Galaxy Buds Beans läcker ut på pressbild

Som jag skrivit tidigare ser det ut som att Samsung kommer hålla ett event den 5 augusti och 22 juli där tillverkaren kommer visa upp nya produkter. Nu ser det ut som att Samsungs kommande Galaxy Beans läckt ut på en pressbild.

Av bilden att döma kommer Samsung Galaxy Beans bli tillgängliga i tre olika kulörer: svart, brons och vitt och vi kan även se att de liksom tidigare läcka visat ser ut som en böna till formen. Det sägs att dessa kommer få aktiv brusreducering och om de får detta kommer det bli intressant att se om det funkar bra eller inte med tanke på att hörlurarna ser ut att få en öppen design.

Via

About

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

http://prylgalningencom.wordpress.com
%d bloggare gillar detta: