OnePlus

Klart: OnePlus kommer visa upp helt trådlösa hörlurar

Sedan OnePlus introducerade Bullets Wireless har jag varit exremt nöjd över företagets trådlösa hörlurar. De liksom bara hänger runt nacken utan att förstöra eller vara i vägen. Men OnePlus känner troligtvis press att visa upp ett helt par trådlösa hörlurar då det är många som önskat detta från dem.

Nu har OnePlus offentliggjort att tillverkaren kommer visa upp ett par helt trådlösa hörlurar i samband med lanseringen av OnePlus Nord.

Det har sedan tidigare spekulerats om att OnePlus trådlösa hörlurar kommer påminna om en viss frukt-tillverkares trådlösa hörlurar men att de kommer bli tillgängliga i bland annat svart.

Via pressmeddelande

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.