Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Google

NBA 2K21 kommer till Google Stadia

Google Stadia är en plattform för spel som växte fram under förra året och som jag personligen tror mycket på i och med att det är så portabelt att ta med sig vart du än ska ut i världen.

Nu har det framkommit att basketspelet NBA 3K21 inte bara kommer släppas till Microsoft och Sonys konsoller utan att det även kommer släppas till Google Stadia när speltillverkaren kommer släppa spelet för marknaden.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.