OnePlus

Android 11 Beta 2 nu ute till OnePlus 8 och 8 Pro

I och med att Google började skicka ut den första av Android 11 så var OnePlus riktigt snabba på bollen med att skicka ut den första betan av Android 11 till de två modellerna OnePlus 8 och 8 Pro.

Nu ser det ut som att OnePlus börjat skicka ut den andra betan av Android 11 till OnePlus 8 och 8 Pro. Det ser inte ut som att den här betan innehåller något nytt när det kommer till finesser utan endast buggfixar.

Det ser däremot ut som att den här betan är långt ifrån stabil då den fortfarande innehåller en och annan buggfix. Ni kan läsa mer om nyheten här.

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.