Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Google

Google uppdaterar Gmail världen över

Google kommer inom kort börja skicka ut en ny uppdatering till Gmail som kommer innebära en och annan förändring. Vi vet redan att vi kan få tillgång till Google Meet numera direkt ifrån Gmail. Nu kommer nästa stora uppdatering.

Det ser ut som att den här uppdateringen innehåller två nya flikar där du dels kommer kunna chatta med enskilda individer samt en funktion som kommer göra det möjligt att prata med folk som i ett rum. Det låter ju helt klart intressant!

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.