OnePlus

OnePlus kommer anordna pop up på nätet för Nord

OnePlus Nord har sålt slut extremt snabbt för OnePlus. Det visar verkligen på företagets framgång och det känns verkligen som att Nord kommer bli något speciellt.

Nu har OnePlus gått ut och avslöjat att företaget kommer anordna en pop up på nätet för Nord som kommer ge er som inte hunnit förboka en Nord chansen att få en lur ändå väldigt tidigt. Mycket smart drag om ni frågar mig. Ni kan se flera detaljer i Instagram-posten nedan!

https://www.instagram.com/p/CCsuaj1JkVq/

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.