Så går det för ANA:s Airbus A380-800

Japanska ANA har en av världens yngsta Airbus A380- flotta med den senaste A380:n levererad i mars det här året. Typ samtligt som Covid 19 drog igång med andra ord. Men hur ser det ut med A380 för ANA just nu?

Det var tänkt att alla ANA:s Airbus A380 skulle köra från Tokyo till Hawaii i USA. Men sedan mars det här året har ANA inte fått köra till Hawaii utan alla bolagets två (tredje är fortfarande kvar hos Airbus i Frankrike) står sedan mars det här året kvar på marken i Japan.

Flera detaljer finns att läsa här.

About

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

http://prylgalningencom.wordpress.com
%d bloggare gillar detta: