Kategorier
Airbus Flyg

Så går det för ANA:s Airbus A380-800

Japanska ANA har en av världens yngsta Airbus A380- flotta med den senaste A380:n levererad i mars det här året. Typ samtligt som Covid 19 drog igång med andra ord. Men hur ser det ut med A380 för ANA just nu?

Det var tänkt att alla ANA:s Airbus A380 skulle köra från Tokyo till Hawaii i USA. Men sedan mars det här året har ANA inte fått köra till Hawaii utan alla bolagets två (tredje är fortfarande kvar hos Airbus i Frankrike) står sedan mars det här året kvar på marken i Japan.

Flera detaljer finns att läsa här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.