Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Google

Google testar helt ny funktion för Chrome

Google har börjat testa en helt ny funktion för Google Chrome när det kommer till Android som man kan nå åt om man har utvecklarläget påslaget.

Den här uppdateringen innehåller en funktion som gör det möjligt att ladda ner olika saker i Google Chrome vid ett senare tillfälle. Det låter om ni frågar mig som en riktigt smart funktion som jag hoppas och tror kommer släppas son skarp version inom kort.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.