Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

OnePlus

OnePlus Nord dyker upp i det vilda

Imorgon kommer OnePlus hålla ett event som kunde ha blivit spännande om det inte vore för att det mesta om de saker som man kommer visa upp troligtvis läckt ut. En viss del med flit och en annan del av misstag.

Nu ser det ut som att en ny bild på OnePlus Nord har läckt ut. Vi ser tydligt på den här bilden att den här modellen kommer få fyra kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt och dessutom ser det ut som att den här enheten kommer bli tillgänglig i en riktigt snygg grön kulör.

Jag hoppas att den här kulören kommer till Sverige!

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

AMP-sidor får ny fördel i Google Chrome

Google

Side Sense verkar krångla på Xperia XZ3

Sony

De 13 största flopparna när det kommer till smartphones

Moto

Fibit arbetar på smartklocka – presenteras senare i höst

Okategoriserad