Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

OnePlus

OnePlus Nord: så blir priset och tillgängligheten i Sverige

OnePlus har under dagen visat upp den nya modellen OnePlus Nord. Vi har sedan tidigare hört att den här modellen kommer bli som en nystart för tillverkaren.

OnePlus Nord med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne kommer kosta 4590SEK medans modellen med 12 GB RAM och 256 GB inbyggt minne kommer kosta 5590 SEK. Det ser dessutom ut som att den här modellen kommer bli tillgänglig på butikshyllan från och med 4 augusti det här året på OnePlus egna hemsida och hos ett gäng partners.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

AMP-sidor får ny fördel i Google Chrome

Google

Side Sense verkar krångla på Xperia XZ3

Sony

De 13 största flopparna när det kommer till smartphones

Moto

Fibit arbetar på smartklocka – presenteras senare i höst

Okategoriserad