Mjukvara till Samsung Galaxy Buds Live läcker ut

Vid det här laget är det känt att Samsung kommer hålla ett event den 5 augusti där tillverkaren kommer visa upp en drös produkter.

Nu har det framkommit att mjukvaran för lurarna läckt ut i förtid där vi ser att hörlurarna bland annat kommer få aktiv brusreducering samt att de kommer få bönformen som renderingar och läckta bilder visat sedan tidigare.

Vi vet sedan tidigare att hörlurarna kommer kosta 169 dollar på sina håll och det låter därmed som att de kommer bli prisvärda.

About

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

http://prylgalningencom.wordpress.com
%d bloggare gillar detta: