Kommer Samsung köra på Snapdragon 875 för samtliga Galaxy S30- modeller?

Samsung har fått mycket kritik för att man inte kommer utrusta Note 20- serien med Exynos 992 när man kommer utrusta modeller med Snapdragon 865+ under huven på sina håll.

Merparten av jordens befolkning kommer däremot få ta del av Exynos 990 under huven och det är ju många som inte gillar detta. Jag hoppas däremot att Samsung kommer gå all in på Qualcomm när det kommer till S30- serien men den sannolikheten är ju ändå inte specellt stor.

About

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

http://prylgalningencom.wordpress.com
%d bloggare gillar detta: