Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

OnePlus

JerryRig stresstestar OnePlus Nord

JerryRig har under dagen laddat upp en ny video på sin Youtube-kanal där han den här gången kollat in OnePlus Nord. Hur tålig är den här enheten?

Det framkommer att den här modellen har en ram i plast till skillnad från de flesta andra modeller som har en ram i aluminium. Detta gör att modellen ser ut som en banan om man böjer på mobilen som Zack gör i videon nedan. Därför är det kanske ingen bra idé att förvara modellen i bakfickan.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

AMP-sidor får ny fördel i Google Chrome

Google

Side Sense verkar krångla på Xperia XZ3

Sony

De 13 största flopparna när det kommer till smartphones

Moto

Fibit arbetar på smartklocka – presenteras senare i höst

Okategoriserad