Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

OnePlus

OnePlus Nord ser ut att ha problem med displayen

OnePlus Nord är i mångas ögon den mest prisvärda mobilen för sitt pris och jag är beredd att hålla med. Men det ser ut som att OnePlus har problem med displayen i Nord.

Det ser framförallt ut som att OnePlus har problem med skärmen i Nord speciellt om man sänker ljusstyrkan till under 20%. De som har upplevt problemet har sagt följande:

Praise aside, I have noticed some issues with the display at low brightness on my device. When getting below the 20% threshold, there are significant yellow or green-tint issues on my particular unit. You can also see banding along the notched portion of the screen. I believe this might be a manufacturing fault with my device, but it’s something to note. While frustrating, this problem only appears when auto-brightness is enabled. To alleviate it I often keep brightness set at 60% and have had no issues since.

Nu kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

AMP-sidor får ny fördel i Google Chrome

Google

Side Sense verkar krångla på Xperia XZ3

Sony

De 13 största flopparna när det kommer till smartphones

Moto

Fibit arbetar på smartklocka – presenteras senare i höst

Okategoriserad