Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Z Fold II åker fast på bild

Som de flesta troligtvis vet kommer Samsung hålla låda den 5 augusti där tillverkaren kommer visa upp en rad nya produkter där en uppföljare till Galaxy Fold kommer ingå. Nu ser det ut som att enheten åkt fast i det vilda.

Av bilden att döma kommer modellen få väldigt mycket skärmyta på insidan och det enda vi ser som kommer vara ” i vägen” ser ut att bli hålet för den inre kameran. Man ser ju även att den här enheten kommer bli mycket större än Galaxy Fold när den är i fullt läge, på gott och ont.

Det ser ut som att modellen kommer få en 7,7 tumsskärm på insidan tillsammans med en 6,6 tumsskärm på utsidan.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.