Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Google

Google Chat får mörkt tema

Google har under dagen börjat rulla ut en ny uppdatering till appen Google Chat för Android. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt och spännande?

Det ser ut som att Google nu börjat skicka ut ett dedikerat Dark Mode till den här modellen. Det ska även ha blivit enklare att starta en ny chatt då sökjätten lagt till en knapp som gör det möjligt att trycka igång en ny chatt mycket snabbt!

Uppdaterigen skickas ut löpande. Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.