Ny bild på Samsung Galaxy Buds Live dyker upp

Som de flesta vet kommer Samsung hålla ett event nu på onsdag där tillverkaren kommer visa upp nya Note 20- serien. Nu ser det ut som att Buds Live dykt upp på en ny bild.

Vi ser inget nytt som vi inte sett tidigare utan vi ser att hörlurarna kommer se ut som bönor till formen men att de kommer få ett ganska stort fodral jämfört med fodralets storlek som föregående Buds haft från Samsung.

Förhoppningsvis finns det en anledning till ett så pass mycket större fodral så som extra batteritid men det återstår ju givetvis att se!

Författare: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.