Samsung Galaxy Z Fold II ser ut att bli dyrare än sin föregångare

Samsung kommer som de flesta troligtvis vet hålla ett event den 5 augusti det här året där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy Z Fold II. Det har länge sagts att den här modellen kommer bli lika dyr som sin föregångare, men enligt nya uppgifter kommer så inte bli fallet.

Nej, enligt de nyaste uppgifterna kommer Samsung Galaxy Z Fold II bli mycket dyrare än sin föregångare. Jag kan tänka mig att den kommande modellen från Samsung kommer kost runt 30 000 SEK men det återstår ju givetvis att se hur det kommer bli med den saken.

När det kommer till specifikationer ser det ut som att samtliga Galaxy Z Fold II- modeller kommer skeppas med Snapdragon 865+ under huven.

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: