OnePlus Aurora kan bli USA:s motsvarighet till Nord

Vi vet sedan en tid tillbaka att OnePlus Nord inte kommer bli tillgänglig i USA då den bland annat inte har stöd för de band som krävs i USA. Nu sägs det att OnePlus kan visa upp en enhet vid namn Aurora istället.

Enheten sägs likna OnePlus Nord på många sätt men som ni ser på bilden ser det till exempel ut som att modellen kommer få tre kameror på baksidan istället för fyra. Vidare sägs det även att modellen kommer köra med Snapdragon 690 istället för 765G som sitter i Nord. Låt oss avvakta och se om OnePlus kommer visa upp något nytt!

You might be interested in …

Huawei hade kunnat blivit världens största smartphonetillverkare – om de kom in i USA!

Huawei

Huawei är just nu världens näst största företag. Men Huawei hade kunnat bli världens största företag om de tog sig in på den amerikanska marknaden på allvar.  Senaste inläggen Microsoft bekräftar att Surface Duo kommer släppas 10 september i USA 12 augusti, 2020, 15:56 Ice visar upp imponerade zoom i Xiaomi Mi 10 Ultra 12 […]

Read More

ASUS bekräftar när man kommer visa upp ROG Phone 2

ASUS

Det ser ut som att ASUS kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen ROG Phone 2. Nu har tillverkaren bekräftat när man kommer visa upp enheten. Senaste inläggen Microsoft bekräftar att Surface Duo kommer släppas 10 september i USA 12 augusti, 2020, 15:56 Ice visar upp imponerade zoom […]

Read More

Så här ser Nokia 8.1 ut

HMD Global, Nokia

Den 5 november kommer HMD hålla ett event där tillverkaren kommer presentera den nya mobilen Nokia 8.1. Senaste inläggen Microsoft bekräftar att Surface Duo kommer släppas 10 september i USA 12 augusti, 2020, 15:56 Ice visar upp imponerade zoom i Xiaomi Mi 10 Ultra 12 augusti, 2020, 6:01 Samsung släpper video för Galaxy Note 20- […]

Read More