Samsung Galaxy Note 20 Ultra: det lilla batteriet gör mig orolig!

Samsung kommer hålla ett event nu på onsdag där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy Note 20- serien där framförallt Note 20 Ultra ser ut att bli lovande på många punkter men det är fortfarande en sak jag känner mig något orolig över.

Det ser nämligen ut som att Samsung Galaxy Note 20 Ultra kommer få ett relativt litet batteri på enbart 4500 mAh. Det kan jämföras med Galaxy S20 Ultra som har ett 5000 mAh- batteri och som inte har speciellt bra batteritid och eftersom att Note 20 Ultra ser ut att få ett ännu mindre batteri så undrar jag verkligen hur batteritiden kommer bli när modellen dessutom kommer få Exynos 990 under huven.

Jag hoppas att Samsung kommit på en bra lösning men jag känner mig mycket osäker.

You might be interested in …

Donald Trump gör mig orolig gällande Huawei

Huawei, Nyhet

Donald Trump har nyligen sagt att Huawei ”inte kommer inte in i hans land”. Ändå har Huawei fått ytterligare 90 dagar på sig att prata med amerikanska tillverkare. Donald Trump sänder inte bra signaler till mig eftersom att han säger i klarhet att han ”inte gillar Huawei och att de inte kommer in i hans […]

Read More

Huawei Mate X kan försenas #spekulation

Huawei

Det har under en längre tid sagts att Huawei skulle släppa det nya flaggskeppet Mate X på den svenska marknaden under sommaren. Men jag känner mig osäker på den saken. Senaste inläggen Microsoft bekräftar att Surface Duo kommer släppas 10 september i USA 12 augusti, 2020, 15:56 Ice visar upp imponerade zoom i Xiaomi Mi […]

Read More

Nya uppgifter: kommer Galaxy S8 verkligen få Android 10?

Samsung

Jag rapporterade för ett antal dagar sedan om att Samsung kunde komma att skicka ut Android 10 till Galaxy S8 då uppdateringen hade upptäckts i ett benchmarkprogram. Nu har det inkommit nya uppgifter om att den här enheten inte alls kommer uppdateras till Android 10 och att enheten av S8 som såg ut att få […]

Read More