Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Google

Google Meet kommer få cool funktion i oktober

I och med Coronaviruset som varit den överlägset största rubriken det här året så har Zoom, Skype och liknande tjänster fått många fler användare än tidigare. Vad skulle vi göra utan tekniken i dessa tider?

Nu har det framkommit att Google Meet kommer få en funktion i oktober det här året som kommer göra det möjligt att göra bakgrunden suddig. Det känns ju som en riktigt nice funktion som jag misstänker att många kommer uppskatta!

Via

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.