OnePlus

OnePlus 8 får ny uppdatering

OnePlus har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till OnePlus 8 Pro. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt och spännande?

Det ser ut som att den innehåller allmänna buggfixar tillsammans med säkerhetsuppdateringen för augusti månad. Det ser också ut att vara allt som den här uppdateringen har att erbjuda när det kommer till nyheter.

OnePlus skickar ut den här uppdateringen löpande världen över.

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.