OnePlus

EISA utser OnePlus 8 Pro till årets smartphone

Företaget EISA har nyligen berättat att man tycker att OnePlus 8 Pro är årets bästa smartphone. Men vad är det som gör att man tycker som man tycker och att man just valt OnePlus 8 Pro och inte någon annan smartphone?

Årets smartphone betyder att EISA i det här fallet tycker att OnePlus 8 Pro lever upp till förväntningarna på alla punkter så som display, kamera, design och så vidare. Det ser ut som att det har sagts följande om detta:

“Vi är hedrade att få EISAs pris för bäs­ta smart­phone för One­Plus 8 Pro, vår hit­tills mest tek­nol­o­giskt avancer­ade och vack­ert des­ig­nade flag­gskepptele­fon. På One­Plus arbe­tar vi hårt och ständigt för att ska­pa den bäs­ta upplevelsen för våra använ­dare, och One­Plus 8 Pro vis­ar vårt engage­mang för att dela den bäs­ta tekniken med världen”

Detta är något som Pete Lau, en av grundarna till OnePlus nyligen gått ut och sagt.

Via pressmeddelande.

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.