Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Google

Google börjar uppdatera Gboard med ny finess

Dark Mode är något som funnits till Android en längre tid vid det här laget. Men vissa appar har inte hängt med och därmed dröjt. Gboard är en av dessa.

Nu ser det däremot ut som att Google börjat rulla ut en funktion som gör det möjligt att ställa in så att tangentbordet blir mörkt när Dark Mode är aktiverat samt att det är ljust när Light Mode är aktivt.

Som det ser ut för tillfället har Google enbart börja rulla ut finessen film betatestare av Gboard.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.