Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Google

Google kan visa upp nya Chromecast 30 september

Det sägs att Google kommer hålla ett event den 30 september det här året där tillverkaren kommer visa upp en ny smartphone i och med Google Pixel 5.

Nu har det även inkommit uppgifter om att Google kan visa upp Chromecast Sabrina på det här eventet. Det återstår ju att se men det har spekulerats en hel del om att Google kommer visa upp en ny Chromecast inom kort.

Det återstår däremot att se om den kommer bli med den saken!

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.