Ny bild kan visa alla kulörer som iPhone 12 Pro kommer i

Den 10 september det här året sägs det att Apple kommer hålla ett event där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya iPhone 12- serien med iPhone 12 Pro i spetsen!

Nu har en ny bild publicerats som kan visa hur samtliga kulörer av iPhone 12 Pro kommer se ut. Av bilden att döma kommer iPhone 12 Pro bli tillgänglig i fyra kulörer och det ser dessutom ut som att modellen kommer få fyra kameror på baksidan. Passande!

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: