OnePlus

OnePlus Watch kan ha certifieras

OPPO visade för en tid sedan upp klockan Oppo Watch. Nu har det inkommit uppgifter om att systerbolaget OnePlus kan ha en smartwatch på ingång.

Det ser ut som att en smartwatch från OnePlus kan vara på ingång. Precis som i OPPOs fall ryktas det om att den här klockan kommer kallas för Watch och om så kommer bli fallet återstår ju givetvis att se.

Och precis som Oppo Watch ser det ut som att den här klockan kommer köra Wear OS under huven.

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.