OnePlus

Nya uppgifter om OnePlus Clover

Det ser ut som att OnePlus kan ge sig in i striden bland mellanklassare framöver. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten kring detta.

Det ser ut som att OnePlus Clover kommer få en 6,52 tumsskärm med HD+- upplösning. Under huven ser det ut som att modellen kommer få professorn Snapdragon 460 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan ser det istället ut som att modellen kommer få tre kameror i form av en primär 13 MP-kamera, en sekundär samt en tredje 2 MP-kamera.

I övrigt ser det som sagt ut som att modellen kommer få ett 6000 mAh- batteri och Android 10 från start tillsammans med upp till 18W laddning.

Det är oklart huruvida den här modellen kommer bli tillgänglig på OnePlus alla marknader eller om den bara kommer till USA.

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.