OnePlus

Det här hoppas jag på med OnePlus 8T

OnePlus kommer förhoppningsvis hålla ett event i oktober eller november det här året där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya OnePlus 8T. Men hur kommer modellen bli egentligen?

Det är ju svårt att svara på just nu men jag hoppas och tror att denna kommer få en något starkare haptic feedback motor jämfört med vad OnePlus 8 har som jag tycker är mycket precist men innehåller för lite styrka så att säga.

Det kommer helt klart bli intressant att se hur OnePlus 8T kommer bli.

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.