Samsung Galaxy Note 20 Ultra börjar redan sjunka i pris i USA

Samsung Galaxy Note 20 Ultra släpptes över hela världen den 21 augusti det här året. Sedan dess har många givit den här modellen riktigt bra betyg.

Nu har det inkommit uppgifter om att modellen börjat sjunka i pris i USA. Det ser ut som att Note 20- serien har rasat i pris med 200 dollar på sina håll men i Sverige ser det fortfarande ut som att modellen kostar som den kostade i början, 14 590 kronor.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Microsoft släpper ny video för Surface Duo

Google Maps släpps till Apple Watch