OnePlus

Nya uppgifter om OnePlus Watch

För en tid sedan började det spekuleras om att OnePlus kommer visa upp en smartwatch. Det sades inledningsvis att modellen skulle få en fyrkantig boett. Nu har det däremot inkommit andra uppgifter.

Det är Max J som på Twitter hintar om att OnePlus Watch inte alls kommer få en fyrkantig boett utan att den istället kommer vara rund och att modellen i sådana fall kommer se ut mer som en vanlig klocka.

Det kommer minst sagt bli intressant att se hur den här kommer bli.

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.