Samsung Galaxy S20 Fan Edition dyker upp på video

Samsung kommer visa upp nya Galaxy S20 Fan Edition dem 23 september. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här modellen.

Det ser ut som att Samsung Galaxy S20 Fan Edition dykt upp på video som visar hur den här modellen kommer se ut. Vi ser bland annat att den kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med ett litet hål för den främre kameran.

Vi ser även hur stor den kommer bli jämfört med andra S20- modeller.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Något ser inte ut att vara helt 100 med OnePlus Nord

OnePlus Nord N10 5G har nu fått sina specifikationer avslöjade