Posted in: Sports

Appar för sport i mobilen!Alla som älskar sport kan nog intyga vikten vid att bli uppdaterad om eventen i realtid. När du ska spela på livespel, så behöver du enkelt kunna följa matchen och kunna göra dina satsningar snabbt. Då är det enkelt att kunna lägga ett mobilbet och på så sätt hela tiden vara med i matchen, så att säga.

Det finns några appar som du kan använda för att se på sport från mobilen i bra kvalitet och med ett stort utbud av matcher och andra sportevent. Vi har samlat de appar som vi tycker är bäst när det kommer till sport från mobilen. Att kunna följa matcher och andra sportrelaterade nyheter oavsett var man är, är en stor fördel och något som många underhåller sig själva med även när de inte är hemma. Det går att kolla på en viktig match på tåget hem från jobbet, eller från stranden och du hittar flera appar som underlättar för den riktiga sportfantasten nedan.


1. EuroSport

Eurosport tv-kanal har ett otroligt brett utbud av sport och sänder olika event världen över dygnet runt. Du kan enkelt ladda ner appen både till android och iOs och ett abonnemang kostar 79 kr i månaden om du önskar få tillgång till det breda utbudet. Eurosport erbjuder också kostnadsfria sportnyheter för alla och har alltid uppdaterade och färska nyheter. Eurosport tillåter dig att streama alla möjliga sporter och appen ger dig möjligheten att titta på sportevent var du än befinner dig, när som helst på dygnet.

2. Tvmatchen.nu

En av de bästa sport-apparna du kan komma över. Många gånger är det svårt att hålla reda på vilka kanaler eller sajter som visar matchen. Via appen tvmatchen.nu så kan du enkelt få fram information om var matchen kommer att sändas. Appen är smidigt och har en kalender så att du enkelt kan hitta sporteventet som du söker efter.


3. Flashscore.se

Via Flashscore app så får du tillgång till matchresultaten i realtid och där information uppdateras varje sekund. Via Flashscore får du snabba sportresultat rån över 5000 tävlingar inom 30 olika sporter. Appen är användarvänlig och enkel där du själv kan ställa in vilka sporter du önskar ska visas och liknande. 

4. SVT Sport

Via SVT Sport-appen så får du tillgång till alla aktuella sportnyheter både via bilder, video och text. Appen är riktigt smidig och du kan se allt i tv-läge genom att rotera på skärmen och läsa eller titta på de senaste sportnyheterna. Du kan välja att få notiser för de senaste nyheterna så du inte missar om något stort har hänt i inställningarna.

5. C More

C More har en smidig app där du kan titta på sport och du kan välja mellan olika abonnemang beroende på hur stor tillgång till utbudet du vill ha. Om du t.ex bara vill titta på ishockey så kan du välja ett mindre abonnemang och om du följer många olika sporter så kan du välja ett större, så att du inte betalar för mer än vad du använder. C More har ett stort och gediget utbud av sport i allt från LA Liga, Serie A, SHL, Golf, handboll, motorsporter etc. 

Jämför odds innan du väljer att satsa

Det kan skilja sig en aning mellan de olika spelbolagen online när du ska satsa mobilbet i någon match. Det kan därför vara bra att jämföra odds hos de olika sportleverantörernas innan du väljer var du ska satsa ditt spel. Det är alltid bra att hålla sig uppdaterad så snabbt som möjligt ifall man spelar livespel. Att hålla koll på klockan kan man ibland behöva hjälp med, så varför inte förenkla der gela med appar som ger dig allt du behöver i sportväg direkt i mobilen. 

Back to Top