Coronaviruset drog in som en blixt från klar himmel under början av det här året. Detta har fått miljontals människor att jobba hemifrån istället för att åka in till jobbet som innan det här viruset.

Nu har Google infört en ny funktion som kommer innebära att du kommer kunna få Google Assistent att till exempel be dig om att ställa dig upp vid en viss tidpunkt för att nämna ett exempel. Google har sagt följande om den här funktionen:

For example, every Monday through Friday at 10:00 a.m., you’ll get a message from Google Assistant on your smart speaker or display saying “it’s time to stand up and stretch!” At 2:00 p.m., it might suggest going for a walk, and then to grab a glass of water at 3:00 p.m. Finally, at 4:45 p.m., you’ll be reminded to start wrapping things up.

Källa

Senaste artiklarna: