Nästa iPad Pro ser ut att få MINI-LED display

Apple kommer troligtvis hålla ett event under nästa år där tillverkaren troligtvis kommer visa upp en ny iPad Pro. Nu har det framkommit uppgifter om hur den här enheten kan komma att bli.

Det framkommer att nästa iPad Pro fortsatt inte kommer få någon OLED. Det har däremot framkommit att den här enheten med största sannolikhet kommer få en ny teknik från Apple som man kommer kalla för MINI-LED.

Det kommer bli spännande att se hur det kommer bli med den saken.

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: