in ,

OnePlus 8T åker igenom benchmark – kör Qualcomm Snapdragon 865

OnePlus kommer hålla ett event om några veckor där tillverkaren kommer visa upp nya 8T. Nu har det inkommit ytterligare uppgifter om enheten när den nu åkt igenom benchmark.

Vi ser i detta att modellen kommer få Snapdragon 865 och inte 865+ under huven. Utöver detta ser vi att modellen kommer få 12 GB RAM (i alla fall en variant) och att den kommer köra Android 11 direkt ur lådan, något som innebär att 8T kommer vara den första mobilen på marknaden som kör Android 11 direkt ur lådan.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Huawei Mate 40 Pro kommer troligtvis få stöd för 66W laddning

Google Pixel 5 ser ut att få en unibodykonstruktion i aluminium