in ,

Uppgifter: därför blir det ingen OnePlus 8T Pro

Under gårdagen gick OnePlus ut och meddelade att företaget inte kommer visa upp någon 8T Pro på eventet den 14 oktober utan att huvudfokus kommer ligga på 8T. Men varför kommer man inte visa upp någon 8T Pro när man visade upp en T Pro modell förra året?

Jag misstänker att OnePlus 7T Pro till stor del visades upp på grund av att OnePlus vid den här tidpunkten då hade fått tag på Qualcomms dåvarande high- end chipp Snapdragon 855+. Av någon anledning ser det inte ut som att man gjort det detta året utan i 8T ser det ut som att det kommer sitta en vanlig 865:a.

Nu har företaget även berättat att skillnaden mellan 8 Pro och en 8T Prop hade varit för liten och att man därför enbart kommer satsa på en 8T och ingen 8T Pro.

Jag hoppas och tror däremot att företaget kommer visa upp en 9T Pro under 2021!

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google Pixel 5 ser ut att få en unibodykonstruktion i aluminium

Källkod i iOS 14.2 bekräftar att iPhone 12 inte kommer med några hörlurar i lådan