Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

OnePlus

Är OnePlus Buds Z på ingång?

Vid det här laget vet de flesta att OnePlus kommer hålla ett event den 14 oktober detta året där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya OnePlus 8T. Men det ser ut som att företaget kan komma att visa upp flera nya produkter.

Nu ser det exempelvis ut som att företaget hintat om att man kommer visa upp ett par hörlurar på drt här eventet. Det sägs att det kommer handla om OnePlus Buds Z vilket är ett par billigare helt trådlösa hörlurar. Nice om ni frågar mig.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

AMP-sidor får ny fördel i Google Chrome

Google

Side Sense verkar krångla på Xperia XZ3

Sony

De 13 största flopparna när det kommer till smartphones

Moto

Fibit arbetar på smartklocka – presenteras senare i höst

Okategoriserad